>

Over KKAS

Met 14 jaar werkervaring op administratief gebied in kleine en grote bedrijven, heb ik ontdekt dat mijn kracht vooral ligt in het ondersteunen, orde brengen in chaos, organiseren, het opzetten van administraties en het uitwerken van plannen. Ik zorg ervoor dat managers/directeuren bij hun core business blijven, zodat zij kunnen doen waar hun kracht ligt en geen tijd kwijt zijn aan de administratieve afhandeling. Omdat ik zelf uit een ondernemersgezin kom en het bij mij ook bleef kriebelen, heb ik in 2011 besloten om mijn eigen bedrijf op te richten, KKAS: Kim Kaslander Administratie Support.

KKAS biedt u de administratieve ondersteuning aan op het moment dat u het nodig heeft, zonder dat u hiervoor vast personeel in dienst hoeft te nemen.

De voordelen:

  • U hoeft geen langdurige arbeidsovereenkomst aan te gaan.
  • U betaalt geen sociale lasten.
  • U hoeft niet te investeren in een werkplek.
  • U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Zo blijven uw arbeidskosten beheersbaar.


Mijn werkwijze


Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en kan ik een indruk krijgen van uw bedrijf en werkwijze. Vervolgens maak ik voor u een offerte op maat. Ik werk op basis van een all-in uurtarief (exclusief BTW). Dit tarief is afhankelijk van de duur van de opdracht, het soort werkzaamheden en of de werkzaamheden op afstand worden uitgevoerd of niet. Eventueel is het ook mogelijk om voor een project een totaalprijs af te spreken.

Als u besluit met KKAS in zee te gaan, dan stuur ik u een opdrachtbevestiging en na het starten van de werkzaamheden, stuur ik u hiervoor maandelijks een gespecificeerde factuur. Tussentijds en achteraf is er uiteraard altijd de mogelijkheid voor een voortgangs- of evaluatiegesprek.


KKAS.nl

Naam
Kim Kaslander
15-07-1980

Opleiding en Cursussen
- HBO CommerciŽle Economie/International   Management
- Engels business language
- Eigentijds en servicegericht corresponderen
- Excel
- SOM Vastgoed Introductiecursus

Competenties
- Accuraat
- Aanvoelen klantbehoeften
- Orde scheppen in chaos
- Organiseren
- Administreren / administratie opzetten
- Stressbestendig
- Oplossingsgericht

Talen
- Nederlands - uitstekend
- Engels - goed
- Frans - redelijk